Altus Vario - podnikový software

 

Vážení uživatelé,

zvyšujeme standard školení pro Altus Vario - díky nové počítačové učebně. Na našich školeních máte k dispozici vlastní počítač a vše si tak ihned vyzkoušíte v praxi.

Využijte novou učebnu na praktickém školení Filtry a Tiskové výstupy, kde si můžete rozšířit Vaše znalosti filtrování a seznámit se s možností uživatelské úpravy tiskových formulářů, nebo na školení Vario 12 v účetní praxi, kde Vás lektorka na praktickém příkladu provede všemi běžnými i některými složitějšími situacemi, které řeší běžná účetní praxe.

Nahoru

Praktická školení


Filtry a Tiskové výstupy

Vyzkoušíte si vytváření filtrů či úpravu tiskových formulářů. Naučíte se upravovat Zobrazení a rozvržení pro tisk, práci s kontingenční tabulkami a grafy nebo používání vlastních klávesových zkratek.

Každý účastník má k dispozici vlastní počítač.

7.10. 9:00 - 15:00
Cena školení 2 700,- bez DPH

Vario 12 v účetní praxi

Na školení zpracujete za pomoci lektorky souvislý příklad zahrnující nejčastější případy i některé složitější situace v běžné firmě. Od nastavení počátečních stavů a běžné zadávaní faktur, přes složitější úhrady, zápočty, leasingy, až k odpisům, technickému zhodnocení i výkazům pro Finanční úřad.

Každý účastník má k dispozici vlastní počítač.

16.10. 9:00 - 16:30
Cena školení 2 700,- bez DPH

Nahoru

Další školení


Personální management

Řešíte otázky výběru nových posil do Vašeho týmu? Zaškolení nových kolegů? Hodnocení zaměstnanců? Nebo jejich následné propuštění? Seznamte se dokonale s modulem Personální management, který slouží k řízení veškerých personálních agend, od pracovních pozic po kontrolu kvalifikací.

30.10. 9:00 - 13:00
Cena školení 1 600,- bez DPH

V případě dotazů nás kontaktujte na e-mail info@altus.cz nebo telefonu 236 190 190.

tým Altus software s.r.o.

Nahoru

 

 

Adresa Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9
    Telefon Tel.: 236 190 190     E-mail E -mail: info@ altus.cz
Web Web: vario.cz | LinkedIn | Facebook

Přihlásit k odběru | Doporučit k odběru