Altus Vario - podnikový software

 

Vážení uživatelé,

současná aktualizace udržuje Altus Vario zcela v souladu s legislativou. Obsahuje poslední část změn týkající se vykazování přenesené daňové povinnosti. Formulář „Přenesená DPH“ jsme rozšířili o nové kódy komodit, které jsou platné od dubna.

Pokud pracujete s ceníky produktu, oceníte možnost filtrovat ceníkové ceny dle jejich platnosti. Ušetříte tak čas při úpravách ceníků.

Pokladnu jsme rozšířili o funkci dobropisování příjmového pokladního dokladu, kterou využijete například při vrácení zboží nebo při nedostatku hotovosti v pokladně.

Nyní lze lépe zamezit neoprávněným zásahům do systému. Od toho vydání může on-line aktualizaci Varia a úpravu nastavení záznamů v Deníku událostí provádět pouze Správce systému.

Popis veškerých vylepšení, které aktualizace obsahuje, si můžete přečíst v Souhrnu změn.

 

Máte nového kolegu nebo byste si sami rádi rozšířili vědomosti o Variu? Pokud ano, připravili jsme pro Vás zajímavá školení.

Vario v účetní praxi
Můžete si vyzkoušet účetní praxi „nanečisto“. Lektorka s Vámi projde nejčastější situace ve firmě, které je možné s pomocí Varia řešit. Na závěr si zkontrolujete „správná řešení“.
Termín: 14. května 2015 9:00 – 16:30
Cena: 2 700 Kč za účastníka

 

Základní školení Mzdy
Začínáte pracovat s modulem Mzdy? Provedeme Vás základním nastavením systému, založením pracovníka a souvisejícími činnostmi.
Termín: 26. května 9:00 – 14:00
Cena: 2 350 Kč za účastníka

 

Přejeme hezký den 

tým Altus software 

 

Nahoru

 

 

Adresa Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9
    Telefon Tel.: 236 190 190     E-mail E -mail: info@ altus.cz
Web Web: vario.cz | LinkedIn | Facebook | Twitter

Přihlásit k odběru | Doporučit k odběru