Altus Vario - podnikový software

 

Vážení uživatelé,

představujeme Vám nový Altus Portal – moderní podnikový intranet, který šetří Vaše náklady a čas. Nový Altus Portal přináší především pokročilé schvalování dokladů, dynamický obsah a správu řízené dokumentace.

Vyspělý systém schvalování dokladů umožňuje v každém okamžiku sledovat, v jaké fázi je aktuální proces i s jednoznačným označením zodpovědnosti. Jednoduchým nastavením lze určit priority a povinné účastníky procesu. Pomocí řízení dokladů můžete efektivně schvalovat faktury nebo objednávky.

Propojení s ERP systémem umožňuje zobrazovat dynamický obsah, například ekonomické reporty, přímo v intranetu. Altus Portal Vás zbaví zdlouhavého ručního přepisování dat. Vše se automaticky načítá z ERP systému.

Altus Portal je také vhodným nástrojem pro správu řízené dokumentace. S rozdělovníky, verzováním dokumentů, zobrazením změn v jednotlivých verzích jsou veškeré dokumenty vždy aktuální a snadno dohledatelné.

Ukážeme Vám, jak vše funguje. Objednejte si bezplatnou prezentaci na telefonním čísle 236 190 190 nebo na e-mailu: info@altus.cz. Nový Altus Portal si můžete taky sami vyzkoušet pomocí on-line dema. Více informací o Portalu získáte na našich nových webových stránkách.

Vašeho názoru si ceníme, řekněte nám prostřednictvím našich sociálních sítí Facebook, Twitter, Linkedin, Google plus, jak se Vám nový Portal líbí.

Tým Altus software

Nahoru

 

 

Adresa Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9
    Telefon Tel.: 236 190 190     E-mail E -mail: info@ altus.cz
Web Web: vario.cz | LinkedIn | Facebook | Twitter

Přihlásit k odběru | Doporučit k odběru