Vario Info: Hodnocení v Helpdesku a další vylepšení Varia + 3 zajímavá školení

 

11 vylepšení + 3 školení, které Vám usnadní práci ve Variu

Vážení uživatelé, s příchodem nového měsíce bychom se s Vámi rádi podělili o několik novinek ve Variu. Kromě nich Vás seznámíme i s aktuálními články na našem blogu a s připravovanými školeními.

Nahoru

Novinky ve Variu

Změna datové struktury, arch pro hromadné podávání zásilek nebo kontrola v importu kusovníků. To je jen malá část novinek, které jsme si pro Vás připravili v poslední aktualizaci.

Přečíst celý článek >>

Hodnocení v Helpdesku

V rámci technické podpory se snažíme poskytovat co nejlepší služby. Chceme na ně znát i Váš názor. V on-line aplikaci Helpdesk tak nyní můžete hodnotit jednotlivé řešené dotazy.

Nahoru

Novinky z oblasti podnikových informačních systémů

Nová legislativa uživatele Varia nepřekvapí

Od 1. ledna začnou platit legislativní změny. Mezi nejvýraznější patří povinnost plátců DPH podávat kontrolní hlášení. Všechny legislativní změny zapracujeme do nové aktualizace, kterou vydáme v polovině prosince pro uživatele Varia 12 a 14. Uživatelům Varia 11 doporučujeme upgrade na verzi 14.

Přečíst celý článek >>

Schvalování dokladů už není noční můra. Díky Altus Portal

Vytvoříte ve Variu dokument, ale potřebujete, aby ho schválilo několik lidí. Ve schvalovacím kolečku se přitom vždy najde někdo, kdo přidá několik komentářů k úpravě, nebo na schválení dokumentu zapomene. Vy pak zbytečně ztrácíte čas řešením takových situací. Přitom to jde i jednodušeji. S Altus Portal.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Nenechte se zaskočit účetní uzávěrkou roku 2015 a naučte se s Variem efektivně pracovat v roce 2016. Máme pro Vás 3 zajímavá školení, které ocení začátečníci i pokročilí.

Závěrka krok za krokem

Inventurami, kursovými přepočty, kompletním zpracováním pohledávek, závazků, kontrolou saldokont a daňovými odpisy majetku k výkaznictví Vás provede naše školení vhodné pro účetní.

Termín: 4. listopadu, 9:00–14:00
Cena: 2 300 Kč bez DPH za účastníka

 

Chci se přihlásit na školení >>

Základní školení

Zorientovat se v systému Vám pomůže naše základní školení. Naučíte se první kroky s Variem, pracovat s tabulkou agendy nebo se záznamy.

Termín: 18. listopadu, 9:00–12:30
Cena: 990 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

Vario v účetní praxi

Na školení se dozvíte, jak pracovat s případy v běžné firmě. Od zadávání faktur po tvorbu výkazů pro finanční úřad. Účastníci tohoto školení musí být uživatelé modulu účetnictví ve Variu a musí mít jeho základní znalost.

Termín: 24. listopadu, 9:00–16:30
Cena: 2 700 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Máte-li dotazy, kontaktujte prosím technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz