Vario Info: Představujeme nové filtrování ve Variu, které vám usnadní práci

 

Představujeme nové filtrování a další novinky ve Variu, které ulehčí vaši práci

Vážení uživatelé,

blíží se termín podání daňového přiznání. Díky nové funkci pro hromadné úpravy v polích sloupce Roční zúčtování bude pro vás jeho zpracování rychlejší. Hlavní změnou aktuálního vydání, kterou ocení všichni uživatelé Varia, je nové filtrování.

 

Nové filtrování

Každý den pracujete s informacemi ve Variu. Abyste získali požadovaná data co nejrychleji, na pár kliknutí, vylepšili jsme ve Variu filtrování. Přečtěte si 3 příklady z praxe, které vám vylepšení filtrování více přiblíží.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Novinky na blogu

5 zajímavostí ze světa ERP v jednom článku

Tradiční měsíční přehled dění v ERP systémech jsme tentokrát věnovali výběru vhodného ERP systému. Přidali jsme i případovou studii z čínské firmy vyrábějící skříně a šatníky.

Přečíst celý článek >>

 

O.K. SERVIS BioPro oceňuje na Variu automatickou expedici zakázek

Efektivní vyřizování přijatých objednávek a řízený sklad potřebovala česká společnost O.K. Servis BioPro dodávající laboratorní přístroje, diagnostiku, ingredience a technologická zařízení. Zjistěte, jak jí v tom pomohlo Vario.

 

Přečíst celý článek >>

[Altus Portal] Příchod nového zaměstnance? Vyhněte se zbytečnému papírování

Nový zaměstnanec přináší do firmy vždy čerstvé nápady a energii. Jeho nástup ale znamená hodně papírování. Jde to ale i jinak než tištěním desítek papírů.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Vario v účetní praxi

Na školení Vario v účetní praxi Vás naše zkušená lektorka provede jednotlivými případy v běžné firmě. Od zadávání faktur po tvorbu výkazů pro finanční úřad. Účastníci tohoto školení musí mít základní znalosti práce s modulem Účetnictví a souvisejícími agendami.

Termín: 8. března, 9:00–16:30

Cena: 2 700 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Aktuálně nabízíme školení ve všech oblastech práce se systémem Altus Vario - od problematiky Skladové či oblast Prodeje, po Evidenci majetku. Podívejte se na termíny těchto školení.

Chci zjistit termíny aktuálně plánovaných školení >>

 

Nenašli jste v nabídce aktuálně vypsaných školení to pravé pro vás? Vyberte si z nabídky všech našich školení a kontaktujte nás. Připravíme termíny podle vašeho zájmu, nebo vám nabídneme individuální školení.

Chci se podívat na kompletní nabídku školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Tým Altus software

 

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz