Vario Info: Rezervační fronta pod kontrolou a upravené Kampaně

 

Březnová vylepšení Varia: Rezervační fronta pod kontrolou i upravené Kampaně

Vážení uživatelé,

s příchodem jara jsme pro vás připravili další vylepšení Varia. Při tvorbě aktualizace jsme naslouchali vašim námětům, takže pro vás máme změny, které jste si přáli. Vybrali jsme pro vás i 4 zajímavé články z našeho blogu. Dozvíte se například, co vám hrozí, pokud zapomenete podat únorové kontrolní hlášení. A pokud si potřebujete rozšířit znalosti práce s naším systémem, máme pro vás 3 užitečná školení.

Nahoru

Březnová aktualizace Varia

Nová verze Varia přináší vylepšení v dialogu Rezervační fronta. Nově nastavíte oprávnění uživatelů k úpravám této fronty. Upravili jsme i agendu Kampaně. Nyní k jednotlivým kontaktům kampaně snadno uložíte i uživatelské údaje. Čeká na vás i nový tiskový formulář Vyúčtování daně. Těšit se můžete samozřejmě na celou řadu dalších vylepšení.

Všechna vylepšení najdete zde >>

Upozorňujeme vás na to, že toto vydání Varia obsahuje změny v datové struktuře. Před instalací se proto musí všichni uživatelé ze systému odhlásit.

Nahoru

Novinky na blogu

16 % plátců DPH neodevzdalo kontrolní hlášení. Hrozí jim pokuta 10 tisíc korun

Přesně 245 tisíc odevzdaných kontrolních hlášení k dani z přidané hodnoty za leden evidovala Finanční správa 25. února. Tedy poslední den, kdy mohli plátci DPH podat hlášení bez pokuty. Celkem ale mělo hlášení na úřady přinést 290 tisíc podnikatelů. Opozdilcům nyní hrozí sankce.

Přečíst celý článek >>

 

[Altus Portal] Nové logo nebo termín firemního večírku? Nechte rozhodovat zaměstnance

Oslava výročí firmy se blíží, vy ale stále nemáte termín. Obíhat všechny zaměstnance a ptát se jich, kdy se jim to nejvíc hodí, je přitom složité a zdlouhavé. S Altus Portal to ale zvládnete jednodušeji a rychleji.

Přečíst celý článek >>

 

[Únor 2016] Měsíční přehled dění v ERP systémech

Spokojenost je při implementaci ERP klíčový faktor. Ze systému musí mít radost jak vedení firmy, tak řadoví zaměstnanci. Jinak hrozí, že celé zavedení ERP selže a vaše firma přijde o peníze. V našem pravidelném přehledu novinek ze světa ERP vám proto přinášíme rady, jak nadchnout zaměstnance pro změnu a zabránit selhání implementace.

Přečíst celý článek >>

 

Vario nahradilo firmě URP dva programy využívané pro maloobchodní prodej

Plně nahradit starý systém a propojit nové řešení s e-shopem. To byly dva hlavní požadavky, které měla společnost URP prodávající mobilní telefony na nového dodavatele ERP systému.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Základní školení Mzdy

Nastavit modul, založit nového pracovníka a s tím související činnosti vás na školení naučí konzultantka – mzdová specialistka.

Termín: 5. dubna, 9:00–14:00

Cena: 2 350 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení  >>

 

Skladová evidence

Příjem na sklad, výdej z něj, práce s katalogem, inventura. To jsou základní hesla pro toto školení. Kromě toho se dozvíte i o propojení skladu na ostatní moduly. Školení ocení nejen uživatelé modulu Sklad, ale i ostatní, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o Variu.

Termín: 12. dubna, 9:00–13:00

Cena: 1 700 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školen í>>


Účetnictví v Altus Vario

Začínáte pracovat v modulu Účetnictví? Pak je toto školení pro vás! Zjistíte, jak nastavit a vést účetnictví nebo zaúčtovat doklady. Projdeme i kontrolní mechanismy a problematiku týkající se DPH.

Termín: 14. dubna, 9.00–13:30

Cena: 1 800 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Tým Altus software

 

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz