Vario Info: Ovládněte klávesové zkratky ve Variu a zjistěte, od kdy se vás týká EET

 

Ovládněte klávesové zkratky ve Variu a seznamte se s dubnovými vylepšeními v systému

Vážení uživatelé,

víte, co se stane, když ve Variu stisknete klávesu F4? Nebo dvojici kláves SHIFT a TAB. Pokud ne, určitě oceníte přehled klávesových zkratek, který jsme pro vás připravili. Na našem blogu se také dozvíte, od kdy musíte zavést elektronickou evidenci tržeb.

Seznámíme vás také s dubnovou aktualizací Varia a pozveme vás na 3 zajímavá školení, která jsme na květen nachystali.

Nahoru

Dubnová aktualizace Varia

Přehled dubnových vylepšení začneme v modulu Prodejna. Ten obsahuje novou funkci, která obsluze zkrátí proces vrácení dokladu. Úpravy jsme udělali také v modulu Mzdy. Pozměnili jsme některé tiskové formuláře a do informačního systému o průměrném výdělku jsme implementovali strukturu vstupních dat platných pro letošní rok. Vylepšení najdete i v modulu Účetnictví.

Všechna vylepšení najdete zde >>

 

Upozorňujeme vás na to, že toto vydání Varia obsahuje změny v datové struktuře. Před instalací se proto musí všichni uživatelé ze systému odhlásit. Doporučujeme vám také naplánovat si aktualizaci na vhodný termín. Myslete i na časovou rezervu, která vám umožní řešit případné problémy.

Nahoru

Novinky na blogu

Prezident podepsal zákon o elektronické evidenci tržeb. Přečtěte si, kdy ji musíte zavést

Přijmout platbu, odeslat informace o transakci na státní správu a vydat zákazníkovi účtenku s fiskálním kódem. Tak vypadá elektronická evidence tržeb. Zákon o jejím zavedení v České republice podepsal v dubnu prezident Miloš Zeman. Zjistěte, kdy se zavedení EET dotkne i vašeho podnikání.

Přečíst celý článek >>

 

[Infografika] Šetřete čas s klávesovými zkratkami pro Vario

CTRL + C a CTRL + V. Klávesové zkratky umí v součtu ušetřit desítky minut. Začněte je využívat i ve Variu. Podívejte se i na infografiku těch nejužitečnějších zkratek v našem systému. Můžete si ji rovnou vytisknout a připevnit na svůj pracovní stůl.

Přečíst celý článek >>

 

Konec statisícovým ztrátám o Vánocích. Skateshopu Snowbitch se osvědčilo Vario

Bylo to jako přesednout z Wartburgu do nové Octavie. Tak mluví o přechodu na Vario obchodní ředitel Snowbitch Jiří Cafourek. Tento skateshop s dvacetiletou tradicí patří v České republice mezi špičku ve svém oboru. Přečtěte si, jak se firmě osvědčilo používání Altus Vario.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Fakturace, operace prodeje

Naučte se vytvořit fakturu a prodávat zboží přímo ze skladu. Na školení se dozvíte i to, jak zaevidovat do systému objednávku od zákazníka.

Termín: 3. května, 9.00–13.00

Cena: 1 700 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení  >>

 

Evidence majetku a Daňová evidence

Na tomto školení se naučíte nejen založit karty majetku, ale i pracovat s odpisovými plány nebo řešit neobvyklé situace. Probereme také odlišnosti nastavení a používání Varia v daňové evidenci.

Termín: 10. května, 9.00–12.00

Cena: 1 200 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>


Základní školení

Zorientovat se v systému vám pomůže naše základní školení. Naučíte se první kroky s Variem, pracovat s tabulkou agendy nebo se záznamy.

Termín: 18. května, 9.00–12.30

Cena: 990 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz