Vario Info: Nové QR kódy ve Variu a rady, jak skrýt sloupce

 

Květnové novinky: Vario umí generovat QR kódy vizitek

Vážení uživatelé,

abychom vám práci ve Variu ještě víc usnadnili, přidali jsme několik vylepšení a aktualizovali jsme modul Mzdy na zvýšení daňového zvýhodnění na druhé, třetí a další dítě v roce 2016. Vydání 20160517 navíc obsahuje změnu datové struktury.

Nachystali jsme pro vás také tipy jak efektivněji pracovat s tabulkami a necháme vás nahlédnout do zákulisí našich školení. A pokud právě uvažujete o dalším vzdělávání, můžete si rovnou vybrat z nabídky aktuálních kurzů.

 

Květnová aktualizace Varia

Hlavní novinkou květnové aktualizace jsou QR kódy kontaktů v Adresáři. Díky nim už nemusíte zdlouhavě opisovat telefonní číslo a ostatní kontaktní informace do mobilu. Stačí naskenovat kód a vše je hned v telefonu. Také jsme aktualizovali modul Mzdy a připravili jsme nový doplněk Časové rozlišení.

Všechna vylepšení najdete zde >>

Nahoru

Novinky na blogu

Práci s rozsáhlými tabulkami vám usnadní funkce skrytí a ukotvení sloupců

Data jsou užitečná, ale někdy je jich tolik, že je problém se v nich vůbec vyznat. Proto je lepší, když si část informací dočasně skryjete a nebudete se s nimi zbytečně rozptylovat. V článku vám poradíme, jak skrývat sloupce v rozsáhlých tabulkách a k čemu slouží ukotvení sloupců.

Přečíst celý článek >>

Přijďte na školení Varia a nechte si poradit od profesionálů

Co vás čeká, když k nám přijdete na školení? Připravili jsme pro vás článek, ve kterém nahlédnete do zákulisí kurzů a dozvíte se vše potřebné. Víte například, že nabízíme 15 různých témat školení a také on-line tréninky přes Skype? A pokud se rozhodnete přijet na školení přímo k nám, parkovat můžete zdarma přímo v našem areálu.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Účetnictví v Altus Vario

Začínáte pracovat v modulu Účetnictví? Pak je toto školení právě pro vás! Zjistíte, jak nastavit a vést účetnictví nebo zaúčtovat doklady. Projdeme i kontrolní mechanismy a problematiku týkající se DPH.

Termín: 21. června, 9.00–13:30

Cena: 1 800 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Skladová evidence

Příjem na sklad, výdej z něj, práce s katalogem, inventura. To jsou základní hesla pro toto školení. Kromě toho se dozvíte i o propojení skladu na ostatní moduly. Školení ocení nejen uživatelé modulu Sklad, ale i ostatní, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o Variu.

Termín: 23. června, 9:00–13:00

Cena: 1 700 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení>>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz