Vario Info: Předmět: Aktualizovaný doplněk pro iDoklad a nová tlačítka v Prodejně

 

Letní novinky: Nastavte si v modulu Prodejna vlastní tlačítka

Vážení uživatelé,

i když už se o slovo hlásí tropické teploty a dovolené, nepolevujeme v práci a máme pro vás další várku vylepšení. Nově jsme vylepšili možnosti modulu Prodejna. V souladu s rozšířením iDokladu o možnost evidovat faktury a přijaté doklady jsme aktualizovali příslušný doplněk pro Vario.

Připravili jsme pro Vás také několik zajímavých článků. Dozvíte se z nich, jak si z Varia vytvořit perfektní úkolníček a jak evidovat dovolené. Dočtete se také o tom, jak Vario pomáhá ve strojírenské firmě a z infografiky zjistíte, které změny zákonů ovlivní vaše podnikání v druhé polovině roku.

Nahoru

Červnová aktualizace Varia

Dobrou zprávu máme pro všechny, kteří společně s Variem používají i iDoklad. Aktualizovali jsme doplněk pro iDoklad a nově můžete přenášet do Varia vydané dobropisy a přijaté faktury. Výrazné ulehčení práce to přinese hlavně účetním firmám.

Vylepšili jsme i modul Prodejna. Můžete si v něm přidávat tlačítka a definovat jejich funkce. Jednou z nich je například možnost Vrátit doklad, u které si nyní můžete nastavit, na jaký sklad se má zboží vrátit.

Všechna vylepšení najdete zde >>

Nahoru

Novinky na blogu

Haló, tento úkol čeká na dokončení. Díky upomínkám ve Variu stihnete každý termín

Doby, kdy jste měli monitor polepený post-it lístečky s úkoly, jsou už dávno pryč. Nyní můžete své úkoly pohodlně evidovat ve Variu. A navíc se vám samy připomenou. V článku vám poradíme, jak na to.

Přečíst celý článek >>

 

Pohlídejte si změny zákonů. Máme pro vás legislativní kalendář

Zákony se mění tak často, že je opravdu náročné všechno sledovat. Proto jsme vám ušetřili práci a zmapovali nejdůležitější změny zákonů v druhé polovině roku. Sepsali jsme je pro vás do přehledné infografiky.

Prohlédnout infografiku >>

 

Překvapilo mě, jak je Vario rychlé, říká jednatel strojírenské firmy

Excel je skvělý na tabulky, ale na agendu expandující firmy už nestačil. Proto začali ve strojírenské společnosti De & Co Hranice hledat nový informační systém. Vario jim nyní mimo jiné pomáhá šetřit čas.

Přečíst celý článek >>

 

Na pláž nebo na chatu - čas evidovat dovolené je tady

Všichni zaměstnanci se už těší na dovolenou a personalistům přibývá práce. Proto jsme pro ně připravili pár tipů, jak s klidem zvládnout evidenci dovolených.

Přečíst celý článek >>

 

Ekologická kancelář a 4 změny v ISO 9001

Spotřeba papíru roste ročně o 25 milionů tun a výrazně se podílí na znečišťování přírodního prostředí. Převeďte si dokumenty do Altus Portalu a šetřete přírodu i své peníze. Portal vám pomůže i s vedením řízené dokumentace pro ISO 9001. A víte, že se chystá velká aktualizace této normy? Sepsali jsme pro vás 4 největší změny. Rádi vám Portal podrobněji představíme, stačí se ozvat.

Nahoru

Aktuální školení

Začínáme ve Mzdách

Školení se mzdovou specialistkou je určené pro všechny, kdo se vyznají v mzdové legislativě a začínají pracovat v modulu Mzdy.

Termín: 19. července, 9.00 - 14.00

Cena: 2500 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz