Vario Info: Vario nabízí rozšířené QR kódy

 

Říjnové novinky: Vario vloží na faktury vylepšený QR kód

Vážení uživatelé,

faktury, které vystavujete ve Variu, budou ještě lepší. Nová verze Varia totiž obsahuje rozšířené QR kódy. V agendě Účetnictví jsme pak nachystali nový tiskový formulář Záznamní povinnost a další novinky.

Také pro vás máme další informace o EET ve Variu. Připravujeme zcela novou agendu EET, která bude dostupná nejpozději v listopadu. Kromě toho jsme připravili články, které vám ukáží, jak si na úvodní obrazovku Varia vložit vlastní příkazy a jak Vario využijete při hlídání faktur po splatnosti.

Nahoru

Zářijová aktualizace Varia

QR kódy na fakturách už určitě používáte. Stačí je načíst a předvyplní se platební údaje. Nově jsou ve Variu dostupné kombinované QR kódy. Kromě platebních obsahují i základní účetní údaje. Přes kód si je zákazník může jednoduše načíst do svého účetního programu. Díky tomu se už nestane, že klient chybně zadá důležité údaje jako číslo faktury nebo datum splatnosti. Vylepšovali jsme i v agendě Účetnictví. Nově tam najdete tiskový formulář Záznamní povinnost (Rozšířená) a také jsme přidali kód do číselníku přenesené daňové povinnosti.

Všechna vylepšení najdete zde >>

Nahoru

Novinky na blogu

Elektronická evidence tržeb se blíží mílovými kroky. Vaše Vario bude včas připraveno

Nová agenda EET bude dostupná nejpozději ve druhé polovině listopadu. Instalace se nemusíte bát, agendu si aktivujete stejně jako například Elektronická podání. Vario je při elektronické evidenci tržeb připravené i na výpadky internetu.

Přečíst celý článek >>

Dejte si pozor na nezaplacené faktury. Vario vám s hlídáním dlužníků pomůže

Druhotná platební neschopnost je postrachem všech firem. Proto se vyplatí mít perfektní přehled o pohledávkách, které máte vůči obchodním partnerům, a včas se zajímat o jejich osud. S tím vším vám ve Variu pomáhá agenda Pohledávky. Podívejte se, co přesně umí.

Přečíst celý článek >>

Ušetřete si klikání a vložte na úvodní obrazovku Varia příkazy na míru

Šéf po vás chce pravidelně reporty zakázek v různých fázích procesu a vy je vždy lovíte “z hlubin” Varia. Pokud podobný popis platí i na vás, máme tip, jak si práci usnadnit. Vložte si časté příkazy na úvodní obrazovku, která ve Variu slouží jako základní plocha.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Začínáme ve Mzdách

Mzdy jsou ve Variu snadné. Přijďte na školení a mzdová specialistka vás seznámí se základním nastavením systému, založením nového pracovníka a vytvořením a výpočtem mezd. A probere s vámi i další záležitosti, které se modulu Mzdy týkají.

Termín: 2. listopadu, 9.00 - 14.00

Cena: 2350 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

První kroky ve Variu

Zorientovat se v systému vám pomůže naše základní školení. Naučíte se první kroky s Variem, tedy pracovat s tabulkou agendy nebo se záznamy.

Termín: 9. listopadu, 9.30 - 12.30

Cena: 990 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

Skladová evidence

Příjem na sklad, výdej z něj, práce s katalogem, inventura. To jsou základní hesla pro toto školení. Kromě toho se dozvíte i o propojení skladu s ostatními moduly. Školení ocení nejen uživatelé modulu Sklad, ale i ostatní, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o Variu.

Termín: 16. listopadu, 9.00 - 13.30

Cena: 1700 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz