Vario Info: Nově můžete měnit údaje na dokladu odeslaném do EET

 

Březnové novinky: vylaďte EET detaily ve svém Variu

Vážení uživatelé,

abychom vám EET co nejvíce zjednodušili a zautomatizovali, přidali jsme do Varia několik nových funkcí, které se týkají účtenek a odesílání dat na finanční správu. Kromě toho jsme se věnovali i modulům Mzdy, Účetnictví nebo Prodejna, kde najdete několik novinek. Přečtěte si také poslední články na blogu. Ukážeme vám, jak ještě zrychlit Vario třeba pomocí SQL serveru nebo vypnutému skenování síťových disků. Obchodníkům poradíme, jak na bezproblémové a jednoduché reklamace v jejich obchodech.

Nahoru

Březnová aktualizace Varia

Díky aktualizaci v agendě EET můžete kdykoliv změnit údaje na již odeslané účtence nebo ji rychle vystornovat. Zároveň si snadno nastavíte, které typy plateb se mají odesílat a automaticky tak odfiltrujete platby, které pod EET nespadají. V modulu Prodejna si nově přidejte tlačítko „Vytvořit doklad” do knihy. Vyzkoušejte i upravené funkce Varia: opravili jsme vracení peněz v modulu Reklamace a chybu při zobrazování událostních doplňků modulu Prodejna.

Pozorně sledujeme legislativní novinky a budeme na ně reagovat i v následujících vydáních. Už pro vás připravujeme například zvýšení daňového zvýhodnění na druhé, třetí a další dítě.

Nahoru

Novinky na blogu

4 tipy, jak si poradit s pomalým Variem

Vario nejede tak rychle, jak jste zvyklí? Možná je načase zjistit, v čem je problém a vyřešit to. Díky našemu návodu vám to moc času nezabere a práce se systémem pak pro vás bude mnohem příjemnější.

Přečíst celý článek >>

Jak na reklamace ve vašem obchodě? Ujasněte si pravidla

Reklamace většinou nebývají oblíbenou činností obchodníků. Přitom vám může pomoct několik dobrých tipů: kvalitní reklamační řád nebo třeba znalost reklamování zlevněného zboží.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Skladová evidence

Příjem na sklad, výdej z něj, práce s katalogem, inventura. To jsou základní hesla pro toto školení. Kromě toho se dozvíte i o propojení skladu s ostatními moduly. Školení ocení nejen uživatelé modulu Sklad, ale i ostatní, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o Variu.

Termín: 19. dubna, 9.00-13.00

Cena: 1700 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

První kroky ve Variu

Zorientovat se v systému vám pomůže naše základní školení. Naučíte se první kroky s Variem, pracovat s tabulkou agendy nebo se záznamy.

Termín: 20. dubna, 9.00-12:30

Cena: 990 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Začínáme ve Mzdách

Mzdy jsou ve Variu snadné. Přijďte na školení a mzdová specialistka vás seznámí se základním nastavením systému, založením nového pracovníka a vytvořením a výpočtem mezd. A probere s vámi i další záležitosti, které se modulu Mzdy týkají.

Termín: 26. dubna, 9.00-14.00

Cena: 2350 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Přejeme vám krásný duben.

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz