Vario Info: Upravte si základ a sazbu DPH ve výdajových dokladech

 

Dubnové novinky: usnadněte si práci s novými formuláři

Vážení uživatelé,

v dubnu jsme pro vás připravili nové funkce hned v několika modulech. V aktualizované Prodejně můžete nově filtrovat zakázky pomocí zobrazení po položkách. V Pokladně zkuste tiskový formulář, který zobrazuje slevy zadané v pokladních dokladech, a také novou funkci na úpravu základu a sazeb DPH výdajových pokladních dokladů.

Na blogu zjistíte, jak vám Vario pomůže zpřehlednit a zjednodušit zásobování a udržet si přehled o celém skladu. Připravili jsme pro vás také 4 tipy na snazší obchodování se zahraničím.

Nahoru

Dubnová aktualizace Varia

Aktualizovaná verze Varia vám usnadní práci v modulu Mzdy. Najdete tam nový typ mzdové složky, kterou využijete při výpočtu náhrady mzdy při zrušení pracovního poměru zaměstnancem. Kromě toho ve Mzdách vyzkoušejte i novou verzi tiskového formuláře Mzdové listy za období od - do, který jsme sjednotili s tiskovým formulářem Mzdové listy a navíc jsme jej optimalizovali pro SQL instalace.

Nahoru

Novinky na blogu

Jak na hladké zásobování? Máme pro vás 3 + 1 tip

Mít spolehlivého dodavatele je výhra. V Altusu to moc dobře víme, a proto jsme pro vás sepsali několik tipů, jak vybírat nového dodavatele a jak si ve Variu pohlídat, aby s vámi jednal férově.

Přečíst celý článek >>

Češi obchodují ve velkém se zahraničím. Vario jim v tom pomáhá

Obchodovat se zahraničními dodavateli nebo odběrateli je obtížnější například kvůli jazykové bariéře. Vario vám proto pomůže s jazykovými mutacemi dokladů nebo i s alternativními názvy položek. Zjistěte, jak si usnadnit obchodování se zahraničím.

Přečíst celý článek >>

Zkuste Vario zdarma. Od zlepšení vašeho podnikání vás dělí 10 minut

Celých 30 dní může každý zájemce zkoušet plnou verzi Varia. Stačí spustit systém v cloudu nebo ho stáhnout do počítače. Jak demoverzi Varia získat a správně v ní pracovat, jsme popsali na blogu.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Skladová evidence

Příjem na sklad, výdej z něj, práce s katalogem, inventura. To jsou základní hesla pro toto školení. Kromě toho se dozvíte i o propojení skladu s ostatními moduly. Školení ocení nejen uživatelé modulu Sklad, ale i ostatní, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o Variu.

Termín: 3. května, 9.00-13.00

Cena: 1700 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Příjem zboží, operace nákupu

Naučíme vás vše, co potřebujete k operaci nákup - ukážeme vám, jak vypadá obchodní případ a jak ho správně zařadit do Varia. Také se budeme věnovat příjmu zboží na sklad nebo udržování katalogových položek.

Termín: 23. května, 9.00-13.00

Cena: 1700 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Fakturace, operace prodeje

Naučte se vytvořit fakturu a prodávat zboží přímo ze skladu. Na školení se dozvíte i to, jak zaevidovat do systému objednávku od zákazníka.

Termín: 24. května, 9.00-13.00

Cena: 1700 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Začínáme ve Mzdách

Mzdy jsou ve Variu snadné. Přijďte na školení a mzdová specialistka vás seznámí se základním nastavením systému, založením nového pracovníka a vytvořením a výpočtem mezd. A probere s vámi i další záležitosti, které se modulu Mzdy týkají.

Termín: 30. května, 9.00-14.00

Cena: 2350 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Přejeme vám krásný květen.

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz