Vario Info: Usnadněte si vystavení zálohové faktury

 

Červnové novinky: zálohovou fakturu vystavíte bez výpočtu na kalkulačce

Vážení uživatelé,

možná jste někdy přemýšleli, jak urychlit vystavení zálohové faktury. V červnové aktualizaci Varia jsme pro vás připravili novou vychytávku. Místo výpočtu na kalkulačce totiž zadáte zálohu jednoduše formou procentní hodnoty. Kromě toho vyzkoušejte novinky i v dalších agendách - v Kursovním lístku můžete pracovat s více kursy a v každé dokladové agendě najdete nové zobrazení.

Také bychom vás chtěli požádat, abyste věnovali této aktualizaci mimořádnou pozornost. Její součástí jsou totiž i zásahy do datové struktury. Kvůli těmto úpravám bude potřeba, aby se všichni uživatelé ve vaší firmě odhlásili ze svého Varia.

Nahoru

Červnová aktualizace Varia

Účinnost červencového daňového balíčku se nevyhnula ani Variu. Upravujeme proto daňové zvýhodnění na děti i doplňky ISPV a ISP. Ve Vario Shopu najdete nové doplňky pro agendu Prodejna - Prodejní akce a Vlastní slevy. Díky nim potěšíte své zákazníky různými typy slev.

Všechna vylepšení najdete zde >>

Nahoru

Novinky na blogu

Posílejte výplatní lístky na e-mail a ušetřete čas

Kolik práce se skrývá za přípravou výplatních lístků, to si zaměstnanci obvykle neumí představit. Výplatní lístky v PDF ale ocení všichni. Mzdové účetní urychlí práci, zaměstnanci si udělají v lístcích pořádek a firma nebude plýtvat papíry. Zjistěte, v čem všem vám výplatní lístek pomůže a jak ho ve svém Variu vytvoříte.

Přečíst celý článek >>

Jak psát e-maily, které si vaši zákazníci rádi přečtou

Všude se to jen hemží prodejními e-maily. Pokud už je posíláte nebo byste to rádi zkusili, přečtěte si našich 6 tipů, jak napsat čtivý e-mail, který bude pro vaše zákazníky přínosný. Bezchybně napsaný newsletter pak rovnou rozešlete ze svého Varia za pomoci agendy Kampaň.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Základní školení První kroky ve Variu

Zorientovat se v systému vám pomůže naše základní školení. Naučíte se první kroky s Variem a pracovat s tabulkou agendy nebo se záznamy.

Termín: 11. července, 9.00 - 12.30

Cena: 1 100 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Začínáme ve Mzdách

Mzdy jsou ve Variu snadné. Přijďte na školení a mzdová specialistka vás seznámí se základním nastavením systému, založením nového pracovníka a vytvořením a výpočtem mezd. A probere s vámi i další věci, které se modulu Mzdy týkají.

Termín: 18. července, 9.00 - 14.00

Cena: 2 400 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Účtujeme v Altus Vario

Začínáte pracovat v modulu Účetnictví? Pak je toto školení právě pro vás! Zjistíte, jak nastavit a vést účetnictví nebo zaúčtovat doklady. Projdeme i kontrolní mechanismy a problematiku DPH.

Termín: 19. července, 9.00 - 15.00

Cena: 2 250 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Skladová evidence

Příjem na sklad, výdej z něj, práce s katalogem, inventura. To jsou základní hesla pro toto školení. Kromě toho se dozvíte i o propojení skladu s ostatními moduly. Školení ocení nejen uživatelé modulu Sklad, ale i ostatní, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o Variu.

Termín: 27. července, 9.00 - 13.00

Cena: 1 900 Kč bez DPH

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Přejeme vám příjemný červenec.

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz