Vario Info: Novinky ve mzdách. Kontrolní hlášení. S Altus Vario vás rok 2016 nezaskočí

 

Připravte se na kontrolní hlášení a další změny roku 2016. S novinkami pro Vario

Vážení uživatelé,

počasí v posledních dnech sice Vánoce příliš nepřipomíná, přesto jsme si pro Vás připravili drobné dárky v podobě dalších vylepšení Varia, nových článků a školení. Věříme, že Vás potěší.

 

Legislativní aktualizace pro rok 2016

Abyste byli připraveni na novinky v zákonech, připravili jsme legislativní aktualizace pro rok 2016. Doporučujeme je nainstalovat ještě letos. Díky tomu bude systém stále 100% aktuální. A nezapomeňte, že aktualizaci získáte, jen pokud máte zaplacenou službu technické podpory a aktualizace – Maintenance 2016.

Přečíst celý článek >>

 

Překlenutí roku – nastavení a provoz Varia

Protože přelom roku je tradičně ve znamení změn, nezapomeňte zrevidovat nastavení systému a věnovat zvýšenou pozornost některým funkcím. Prozradíme Vám, jak na to a co všechno byste měli zkontrolovat.

Přečíst celý článek >>

 

Změny nastavení ve mzdách 2016

Máme pro Vás také přehled nových parametrů mezd a kalendářů platných pro rok 2016. Najdete mezi nimi například nový státní svátek, solidární zvýšení daně nebo změny v tiskových formulářích. A připravili jsme i rady, jak parametry pro výpočet mzdy správně nastavit.

Přečíst celý článek o změnách nastavení >>

Přečíst celý článek s radami na nastavení >>

 

Kontrolní hlášení DPH

Jednou z nových povinností, která Vás v roce 2016 čeká, je pravidelné posílání kontrolního hlášení DPH. Poprvé ho podáte už v únoru. Abyste kontrolní hlášení vytvořili správně, musíte přijaté doklady pořizovat s ohledem na povinné údaje. Proto jsme ve Variu udělali několik změn.

Přečíst celý článek >>

Přečíst článek na blogu >>

 

Novinky ve Variu

Začátek roku je časem inventur, proto jsme vylepšili funkce Import inventury a Inventura majetku neodpisovaného. Díky tomu bude práce s inventurami ještě přehlednější. Navíc jsme přidali nové zobrazení Termíny poměru a spoustu dalších vylepšení.

Přečíst celý článek >>

Nahoru

Aktuální školení

Nenechte se zaskočit účetní uzávěrkou roku 2015 a seznamte se se změnami, které najdete v modulu Mzdy. Připravili jsme pro Vás nová školení, na kterých Vám poradíme s uzávěrkou i se změnami ve mzdách. Počet míst je ale omezený, přihlaste se proto co nejdříve!

 

Závěrka krok za krokem

Inventurami, kursovými přepočty, kompletním zpracováním pohledávek, závazků, kontrolou saldokont a daňovými odpisy majetku k výkaznictví Vás přehledně provede naše školení.

Termín: 6. 1. 2016 9:00-14:00

Cena: 2 300 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Změny v modulu Mzdy pro rok 2016

Podívejte se, jaké změny Vás od roku 2016 čekají v modulu Mzdy a jak s nimi pracovat. Seznámíme Vás s novinkami, který se týkají například solidárního zvýšení daně nebo daňového zvýhodnění na děti.

Termín: 3. 2. 2016 9:00-13:00

Cena: 2 190 Kč bez DPH za účastníka

Chci se přihlásit na školení >>

 

Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte, prosím, technickou podporu prostřednictvím aplikace Helpdesk nebo na telefonním čísle 236 190 100.

 

Tým Altus software

Nahoru

 

Altus software s.r.o.
Rubeška 215/1
190 00 Praha 9

Tel.: 236 190 190
E-mail: info@altus.cz
Web: www.vario.cz