Průvodní dopis k Maintenance 2024

Dobrý den, 

klesající teploty a rostoucí počet vánočně vyzdobených obchodů jsou důkazem toho, že konec roku 2023 se nezadržitelně blíží. Spolu s ním pak přichází i termín pro prodloužení služby Maintenance

Co prodloužení Maintenance obnáší?

Stačí uhradit zálohovou fakturu na rok 2024, kterou naleznete v odkazu zaslaného e-mailu.  

Fakturu prosím uhraďte nejpozději do 15. prosince 2023. V tento den totiž vychází první důležitá aktualizace, která Vaše Vario připraví na lednové mzdy a účetnictví

Prosincová aktualizace Vás zároveň připraví na změny týkající se nového úsporného balíčku, který česká vláda schválila v říjnu 2023. Ten mimo jiné přinesl následující: 

  • zvýšení sazby daně firmám z 19 % na 21 %, 
  • zrušení slevy na školkovné či slevy na studenta, 
  • zavedení pouze dvou sazeb DPH, 
  • znovuzavedení nemocenského pojištění pro zaměstnance ve výši 0,6 %, 
  • a řadu dalších změn. 

Všechny tyto změny již prosincová verze Varia bude reflektovat. 

Co získám s Maintenance? 

Především si ponecháte přístup k pravidelným legislativním aktualizacím i technické podpoře Varia

Neméně důležitý ale je i přístup k novým funkcím systému, které jsou dostupné vždy jen v nejnovější verzi Varia. Platí přitom, že ani letos naši vývojáři nezaháleli. Největší pokroky jsme udělali v oblasti Vario Online – užitečného pomocníka pro přístup k ERP systému odkudkoliv na světě. Právě novinkám ve Variu Online jsme se věnovali na našem webináři. Pokud byste je rádi znali i Vy, stačí se podívat na záznam dostupný na tomto odkazu. 

Něco navíc 

Kromě výhod Maintenance navíc při včasném zaplacení získáte i užitečnou odměnu v podobě slevy 500 Kč na hromadná školení. Slevu můžete uplatnit na školení konaná do 31. března 2024
 

V případ jakýchkoli dotazů navštivte naši webovou sekci nejčastějších otázek, případně nás kontaktujte na e-mailu info@vario.cz.  

Vyzkoušejte náš Vzdělávací portál  

Přejete si držet krok s vývojem Varia, chcete si usnadnit práci a uvítáte dobré rady pro zvýšení produktivity? Prohlédněte si Vzdělávací portál Vario, který nedávno dostal novou grafickou podobu a naleznete na něm dlouhý seznam vzdělávacích videí věnovaných nejrůznějším oblastem Varia.  

Pokud Vás pak zajímá cena portálu pro Vaši firmu, rovnou jsme Vám ji spočítali. Naleznete ji v odkazu zaslaného e-mailu.  

Těšíme se na další spolupráci s Vámi.  

S pozdravem a přáním hezkého prožití Vánoc, 

Tým Vario