Souhrn změn ve vydání 20110526

vydání: 20110526 - verze: 12

Oprava kontroly realizovaných skladových dokladů

Ve včerejším vydání je chyba v kontrole před úpravou skladových dokladů. Pokud skladový doklad obsahuje alespoň jednu vydanou nebo přijatou položku, zobrazí se při pokusu o přidání nebo úpravu další položky varování "Nelze měnit částky na realizovaných skladových dokladech".

Kontrola je opravena v tomto vydání. Omlouváme se za případné problémy.

Uložení otevřených záznamů před tiskem

Při tisku záznamu z otevřeného detailu se uloží případné neuložené změny. Nyní se budou ukládat neuložené změny v otevřených záznamech také při tisku záznamů z tabulky agendy (tj. příkazem v menu Soubor nebo na panelu nástrojů tabulky agendy).

Zobrazení Plnění

Do zobrazení Plnění v agendě Zakázky byl přidán sloupec Datum dodání z položek zakázek.

Import dokladů k zaúčtování a duplicitní předkontace

Při importu dokladů k zaúčtování může dojít k hlášení duplicity v tabulce Predkontace. K chybě může dojít po přejmenování standardní předkontace. V tomto vydání je úprava, která naimportuje i tyto přejmenované předkontace.

Přepočet cen na vratce výdejky

Zadání nebo změna ceníku na vratce výdejky neměla vliv na vkládané položky. Nyní se budou vkládat (přepočítávat) ceny na položkách podle nákupního ceníku, ale pouze u položek, které nemají vazbu na vracenou položku (u položek převzatých z výdejky je nutné zachovat původní cenu).