Souhrn změn ve vydání 20110602

vydání: 20110602 - verze: 12

Zástupci agend na panelu nástrojů

Ve včerejší aktualizaci je chyba, která zabraňuje zobrazení nastavených zástupců pro otevírání agend na panelu nástrojů. Chyba je opravena v tomto vydání, omlouváme se za způsobené problémy.

Intrastat aktualizace číselníku statistických kódů

Do seznamu statistických kódů byly přidány kódy pro další položky celního sazebníku (například: 22071000, 22072000, 27101961, 27101963 atd.).

Upřesnění množství u rezervovaných položek

Pokud produkt používá množstevní skupiny Šarže, Trvanlivosti, Sériová čísla nebo Umístění, lze jej rezervovat dvěma způsoby:

1) Anonymně, to je v době, kdy ještě není známo, které konkrétní položky budou vydány ze skladu. V tom případě se určí pouze produkt a sklad, a množstevní skupiny se nevyplní.

2) Adresně, to je v okamžiku, kdy jsou určeny konkrétní šarže, trvanlivosti, sériová čísla a umístění, které daná položka vyžaduje.

Produkt, který používá více množstevních skupin zároveň nelze rezervovat, pokud je vyplněna jen jejich část - musí se vyplnit vše nebo nic. Prostřednictvím okna Obchodní případ a množství produktu bylo dosud možné u rezervovaných položek doplnit údaje množstevních skupin částečně. V tomto vydání je přidána kontrola, která nedovolí částečné vyplnění údajů u rezervovaných položek, protože jejich existence vede k nemožnosti rezervovat jiné, správně zadané položky.

Skladové doklady po položkách podrobně

Zobrazení bylo upraveno tak, aby se ve sloupci Cena bez DPH zobrazovala cena přepočtená podle počtu kusů na příslušném řádku. V předchozích vydáních se zobrazovala částka přímo z dokladu, která je ovšem spočítaná pro celkové množství na položce.